14 gedachten over “#13 – presentatie”

 1. Duidelijke presentatie, goed verhaal! Mooie tekenstijl en de emoties van de gebruiker worden op een heldere manier weergegeven.

 2. Heldere presentatie, heel mooi “summarize the benefits, ask for the order” toegepast, al moet je dan nog wel om de order vragen. Je komt rustig over, misschien iets vlak; je plaatjes zijn heel vrolijk, kijk of je ook dezelfde uitstraling kunt hebben als je plaatjes. Laat zien hoe je Larry’s problemen (deels) oplost en waarom jij de aangewezen persoon bent om het te doen.

 3. Goed gepresenteerd met duidelijke stem. De inhoud zag er leuk en begrijpbaar uit ook is er goed rekening gehouden met de gevoelens van de gebruikers.
  Well done =D

 4. Presentatie was duidelijk en overzichtelijk, de presentatie was makkelijk te volgen. Je kon duidelijk zien voor welke klant en doelgroep het ontworpen is.

 5. Presentatie was goed voorbereid. Je plaatjes zijn simpel maar leuk en duidelijk getekend. Je hebt de emotie goed in je plaatjes laten zien. Je praat ook duidelijk. Goed gedaan!

 6. Hoi Daniël,

  Ik vond dat je presentatie duidelijk te verstaan was en overzichtelijk. Het enige wat ik zou adviseren is dat je het wordt je “en” vaak gebruikt hebt en deze liever zou kunnen variëren met “hierna”, “vervolgens” enz.. Verder vond ik de illustraties en de onderbouwing daarvan zeer prima!

  Groet,

  Y. Stewart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *