#15 – analyse scenario adhv feedback pitch

Ik heb enkel positieve feedback ontvangen op mijn scenario. Specifiek ging dat over de duidelijke en vrolijke weergave van het figuur. Anderzijds kreeg ik feedback over mijn presentatievaardigheden waarmee ik iets kan doen. Ik haal twee conclusies uit de feedback op mijn scenario, met de meest belangrijk bovenaan.

1. Het scenario heeft een goede uitstraling, maar de inhoud valt minder op omdat niemand daar iets over zij. Ik ga aan mijn scenario enkele wireframes toevoegen om de inhoud uit de breiden.

2. de uitstraling was goed, een heldere en duidelijke tekenstijl en vrolijke simpele gezichten. In een volgend scenario ga ik die stijl dus zeker terug laten komen.

En dan wat betreft de feedback op mijn presentatietechniek hieronder, minder belangrijk dan het scenario, en weer van belangrijk naar minder belangrijk gesorteerd.

3. Michiel merkte op dat ik vergeten was om Larry Page om de opdracht te vragen. De volgende keer ga ik dus die vraagstelling doen, met de motivatie dat ik heb onderzocht hoe mensen online een smartphone en onderdelen willen bestellen en dat ik daarom de beste keus ben.

4. Jay schreef dat ik het woordje ‘en’ te vaak gebruikte. Ik heb de presentatie teruggekeken en het klopt. Ik ga hier dus aan werken door van tevoren beter mijn verhaal door te denken en ook tijdens het houden van de presentatie er een goed opvolgend verhaal van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *