DesignThis! Startdocument

Stap 1

Ik vind tekenen heel interessant, niet om de techniek maar om de verhalen die je er mee kunt vertellen. Ik lees strips zoals Donald Duck en Suske en Wiske en heb zelf ook heel lang strips getekend. Ik combineer dat ook graag met interactie en animatie.

Stap 2

Ik zou heel graag willen leren hoe ik de Arduino (minicontroller) kan gebruiken in nieuwe toepassingen. Ik heb er nu een beetje mee zitten prutsen en vind het fascinerend wat je er allemaal mee kunt doen.

Of ik wil leren wat ik met het javascript framework Angular kan doen, dit heb ik ook nog niet onder de knie.

Stap 3

Opdracht 1: Een snackapp maken voor WebNL in Angular. Alles werkt nu via chats en met excel sheets en ik ben al bezig geweest om daar een soort web applicatie van te maken. Ik zou er graag meer onderzoek naar doen en het met Angular proberen te maken

Opdracht 2: Hoe kun je Arduino gebruiken om een interactief, geanimeerd verhaal te vertellen

Opdracht 3: Hoe kun je Arduino gebruiken om mensen hun eigen verhaal te laten vertellen.

Stap 4

  • Onderzoek naar Arduino of Angular
  • doelgroep vaststellen
  • prototypes maken
  • prototypes testen
  • reflecteren en itereren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *