DesignThis! Concept

Jaren geleden tekende ik mijn eigen strips over Bram Vuurvlam, een karakter dat ik zelf verzonnen heb. Sinds ik ben gaan studeren heb ik echter geen tijd meer gehad om strips te tekenen. Het vak DesignThis! zie ik als een kans om hier weer mee aan de slag te gaan. Daarnaast hou ik er ook van om tekenen te combineren met interactie. Zo heb ik op mijn portfolio als intro een interactieve animatie gemaakt. Nu zou ik graag een stapje verder willen gaan en een game willen maken. Ik denk dat Bram Vuurvlam en de andere figuren die ik ooit bedacht heb zich daar uitstekend voor lenen. Het liefst zou ik ook nog mijn eigen gamecontroller bouwen met een Arduino en Sensors. Zo hoop ik op een innovatieve manier een leuke game te kunnen maken.

De strips die ik over Bram Vuurvlam getekend heb staan in een archief dat te vinden is op http://webcomic.daniel-dewit.nl/.

Om weer eens te oefenen met het tekenen van strips heb ik deze nieuwe strip gemaakt.

tekening010

Tenslotte heb ik gezocht naar voorbeelden van Arduino’s die als gamecontroller worden gebruikt. Daarbij heb ik de volgende video gevonden waarin een lichtsensor als controller wordt gebruikt voor een digitaal spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *