DareThis! #3

In de eerste ronde heb ik mijn prototype door Marissa laten testen. Zij begreep niet wat de opdracht was omdat de uitleg boven in beeld haar niet was opgevallen.

In de tweede ronde heb ik mijn prototype door Tim laten testen. In deze ronde heb ik de uitleg duidelijker gemaakt door er een wit vlak achter te plaatsen en de game pas te laten starten als de uitleg gelezen is. Voor Tim was de opdracht wel meteen duidelijk.

De oplossing van het level konden de deelnemers niet meteen vinden. Door hints te geven zoals ‘Waar zou die bril vandaan komen’ konden de deelnemers wel op het antwoord komen. Ze vonden het dan ook nog steeds leuk om te spelen.

Na de DareThis! heb ik ook nog aanpassingen gemaakt in de plaatsing van de obstakels in het spel en de controller. Tijdens het testen viel me op dat mensen moeite hadden met de besturing omdat de controller te gevoelig was. Ook werkte de knop op de linkerhand van de controller niet helemaal goed. Ik heb de controller daarom minder gevoelig gemaakt en de werking van de knop verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *