Over mij

Ik ben Daniël de Wit, en ik sta voor diversiteit. Mijn ervaringen met tekenen en ontwerpen heb ik op jonge leeftijd opgebouwd door het maken van mijn eigen webcomic. In korte tijd heb ik enkele honderden pagina’s getekend, geinkt, en ingekleurd. Na enkele jaren is de webcomic zelfs twee keer genomineerd voor een gouden apenstaart.

Naast het tekenen van strips heb ik ook al vroeg om leren gaan met verf, kwasten en papier. Ik heb geëxperimenteerd met acryl, aquarel, olieverf en andere technieken. Deze technieken heb ik later omgezet in het maken van digitale schilderijen, met behulp van een tekentablet en een computer. Vanaf daar was de stap naar animatie niet groot, en kwam er in mijn tekeningen ook beweging.

Naast mijn artistieke vaardigheden heb ik een oog voor design. Ik ontwerp folders, advertenties en folders. Ook het ontwerpen en bouwen van websites zijn een belangrijk onderdeel van mijn expertise. Ik ontwerp de eerste opzetten, ik bouw codes en scripten van begin tot eind, en laat het geheel tot leven komen met spetterende bewegende effecten.

Wie geïnteresseerd is in één van al deze vaardigheden kan altijd contact met me opnemen via het formulier op mijn website.